• Welkom bij Boekhandel Cursief

 De leukste boeken tref je bij Boekhandel Cursief sinds 2004 gevestigd aan de Kruisstraat in Gorinchem. Voor ieder wat wils, of je nu op zoek bent naar een leuk kinderboek, een spannende thriller of een boek met lekkere gerechten je vindt het allemaal.

 

Wij zijn een zelfstandige boekhandel wat betekent dat wij zelf ons aanbod bepalen. Naast een algemeen aanbod zijn wij gespecialiseerd in kinderboeken en literatuur. We proberen ons te onderscheiden door ons specifieke assortiment en de persoonlijke benadering van onze klanten. Wij helpen u graag met al uw vragen. Als eigenaren staan wij alledrie zelf in de winkel waardoor wij alle ins en out kennen.

 

Boekhandel Cursief voelt zich verbonden met Gorinchem en omgeving en probeert een actieve rol te spelen in de lokale gemeenschap door lezingen te houden, schrijvers uit te nodigen, en culturele activiteiten in Gorinchem te organiseren en ondersteunen.

 

Veel boeken hebben we in huis en de boeken die wij niet hebben kunnen wij meestal snel en zonder extra kosten voor u bestellen. Ook kunt u bestellingen plaatsen via onze webshop, per mail: info@boekhandelcursief.nl en telefonisch 0183689950 

 

 ons op 

En volg ons op 

  

Iedereen is welkom om eens lekker te komen snuffelen in onze gezellige winkel!

 Hilma Bruinsma, Eleni Geitsis en Anja Kok

 

 

 

 

  • Winkelmandje