• Boekenleggers van Cursief

 

 Boekenleggers op maat voor uw bedrijf!

 

Wilt u een op maat gemaakte boekenlegger voor uw bedrijf? Laat het ons weten! De boekenlegger is meteen ook drager van de adresgegevens van uw bedrijf. 
Geef uw wensen door via onze contactpagina.
 
 
 

 

Boekenlegger van Cursief!

Gratis verkrijgbaar bij Bibliotheek Gorinchem.

www.bibliotheek.nl


Boekhandel Cursief geeft een boekenlegger cadeau bij aankoop van een boek. Deze boekleggers zijn ontworpen door Anja Kok, beeldend kunstenaar en mede-eigenaar van Boekhandel Cursief.

Zie ook: www.anjakok.nl


 

De Boekenleggers


De eerste boekenlegger van Cursief is ontworpen in 2004 ter gelegenheid van de opening van onze winkel. De letters van Cursief zijn de dragers van de mensfiguren die eromheen slingeren. De mens verweven met de letters.
 
 
 De tweede boekenlegger is een boekenlegger voor kinderen. Anja Kok heeft deze samen met haar dochter Tessa Veenendaal gemaakt. Het formaat is iets groter omdat kinderboeken ook vaak iets groter zijn. De letters van Cursief zijn als een soort collage gemaakt van tekeningen van Tessa Veenendaal. Leuk detail is dat er op de tekeningen in de letters getekende afbeeldingen staan van K3, iets wat veel ouders wel van hun dochters kennen. Zolang ze in de kleuterleeftijd zijn vinden ze dat geweldig, later is het natuurlijk stom. De letters zijn vervolgens weer verbonden met een poppetje in dezelfde stijl als in de kleine tekeningetjes.

   
De derde boekenlegger is ook voor kinderen. Deze is gemaakt door een Fatina El Moubarak van de Anne Frank school in Gorinchem. Zij heeft de wedstrijd: ontwerp een boekenlegger voor Cursief met als thema SUPERHELDEN gewonnen. Het thema SUPERHELDEN van de Kinderboekenweek in 2011. Fatina heeft gewonnen omdat het ontwerp helder is en heel goed overkomt op een boekenlegger. Zijzelf heeft ook een doos met boekenleggers gekregen en deze gretig uitgedeeld op school. Wat was ze trots!
 
 

 

De laatste boekenlegger is er een voor volwassenen een op Art -Deco geïnspireerd ontwerp met als afbeelding een lezende vrouw. Simpel, effectief en rustgevend. De kleurstelling, tekening en motieven zijn ingetogen, je krijgt direct zin in lezen!

 

 

 

 


  • Winkelmandje